Grieķu basketbolists Papalukas beidz karjeru (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Maskavas CSKA grieķu basketbolists Teodors Papalukas paziņojis par savas karjeras beigšanu pēc šīs sezonas, vēsta interneta vietne «Eurohoops.net».

Papalukas savas karjeras laikā četras sezonas spēlējis vienā no spēcīgākajām Eirolīgas komandām Pireju «Olympiacos», septiņas sezonas - Maskavas CSKA, bet vienu - Telavivas «Maccabi». Grieķu basketbolists izpelnījies daudzus apbalvojumus, tostarp 2006. gadā tiekot atzīts par Eiropas labāko spēlētāju, bet gadu vēlāk izpelnījies Eirolīgas vērtīgākā basketbolista godu.

Par savas karjeras lielāko sasniegumu Papalukas atzinis otrās vietas iegūšanu Grieķijas izlases sastāvā 2006. gada pasaules čempionātā Japānā. Tāpat viņš lepojas ar 2005. gadā iegūto zelta medaļu Eiropas čempionātā.

Karjeras laikā dažādu klubu sastāvos nospēlētajās 235 spēlēs Papalukas laukumā bijis vidēji vairāk nekā 20 minūtes, guvis 7,2 punktus, izdarījis 4,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,4 atlēkušās bumbas.

Šo sezonu Papalukas pavadīja CSKA komandā un kluba sastāvā kļuva gan par Krievijas čempionu, gan arī izcīnīja trešo vietu ULEB Eirolīgas turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu