Grigule konsultējas, kurā Eiropas Parlamenta grupā un komitejā strādāt (76)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā Saeimas deputāte Iveta Grigule (ZZS) konsultējas par to, kurā EP politiskajā grupā iestāties un kurā komitejā strādāt.

Vaicāta, vai viņa iestāsies Liberāļu un demokrātu aliansē (ALDE) un strādās Lauksaimniecības un lauku attīstības komitejā, uz ko mudinājis Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis, deputāte aģentūrai LETA lakoniski atbildēja: «Notiek konsultācijas.» Grigule gan neprecizēja, ar ko konsultējas.

Vaicāta, kā vērtē ievēlēšanu, politiķe pateicās visiem, kas viņu atbalstīja. Vēlēšanu rezultāti ZZS ir cienījams panākums, akcentēja politiķe.

Kā ziņots, Grigulei būtu jāiestājas ALDE, kā arī jāstrādā Lauksaimniecības komitejā, uzskata ZZS Saeimas frakcijas vadītājs.

Taujāts, kā, viņaprāt, Grigulei izdosies pārstāvēt lauksaimnieku un zemnieku intereses EP, Brigmanis atbildēja: «Ļoti labi.»

Jau vēstīts, ka ZZS ieguvusi vienu mandātu EP vēlēšanās un šo politisko spēku jaunajā sasaukumā pārstāvēs Grigule.

Līdz šim ALDE grupā EP darbojās Ivars Godmanis, kurš EP tika ievēlēts no nu jau likvidētās partijas LPP/LC.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu