Grupa «Colt» un Antra Stafecka piedāvā klausītājiem «Ogres romance»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupas «Opus Pro» dibinātājam un šobrīd grupas «Colt» galvenajam virzītājspēkam un dziesmu autoram Harijam Zariņam šodien aprit 55!!! Par godu nozīmīgajai jubilejai grupa sadarbībā ar ogrēnieti un LNT šova «Okartes Skatuve» dalībnieci - Antru Stafecku izdod jaunu dziesmu - «Ogres romance».

Gandrīz neticami, ka Harijam Zariņam jau 55 - viņa ģitāra joprojām skan tik enerģiski, ka daudzi jaunieši nespēj turēt līdzi. Bet Haris, kā jau mēs to labi zinām pēc «Tu un es», «Rozā lietus», «Mīļais» u.c. dziesmām, ir fantastisks balāžu autors. Un viņa jaunā dziesma «Ogres romance», kurā apvienojusies «Ogres mafija» - grupa Colt un jaunā dziedātāja Antra Stafecka ir liekama līdzās visām iepriekš nosauktajām!

Leģendārās grupas «Opus Pro» ģitārists Harijs Zariņš un jaunās «dzelzs rīkles» īpašnieks Atis Ieviņš, kā arī bundzinieks Kaspars Pļavnieks, ģitārists Rolands Majors un basģitārists Toms Veismanis jau kādu ilgāku laiku muzicē kopā grupā «Colt», kas nesen izdeva savu debijas albumu «Sapņi lido debesīs».

Ogrēniete Antra Stafecka plašākai sabiedrībai ir zināma no nesen finišējušā LNT šova Okartes Skatuve, kurā jaunā dziedātāja izcēlās ar spēcīgāko dziedājumu. Diemžēl veselības dēļ Antrai šovs bija jāpamet, taču dziedātāja neapstājās pie šova panākumiem, bet paralēli dalībai Igo Fomina 50. gadu jubilejas koncertos ieraksta savas un māsas Ilzes Mūrnieces dziesmas. Par «Ogres romanci» un jauno sadarbību Antra izsakās kodolīgi: »..Ļoti jauka dziesma, un arī emocionāla! Ogres mafija!!! Katrā gadījumā man bija liels prieks sadarboties ar Hariju, Ati Ieviņu un pārējiem Colt grupas dalībniekiem. Lai patīkama klausīšanās! Un sveiciens Harijam svētkos!»

MP3 pieejams «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu