Grupa «De Phazz» ar koncertu Rīgā prezentēs jauno albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

17.novembra vakarā «Sapņu Fabrikā» notiks grupas «De Phazz» koncerts, kura laikā lounge mūzikas lielmeistari iepazīstinās Latvijas melomānus ar savu jaunāko albumu «lala 2.0». Biļetes uz koncertu jau iespējams iegādāties visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās.

Grupas «De Phazz» daiļrades pamatā ir soul, downtempo un viegla džeza sintēze, kuru iekrāso juteklisks vokāls un dažkārt arī neuzbāzīgi trip hopa un latino elementi. 1997. gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents un «lounge mūzikas krusttēvs» Pits Baumgartners, kas katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus profesionāļus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni. Pasaules popularitāti grupa «De Phazz» ieguvusi jau pēc debijas albuma izdošanas un kopš tā laika uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura glāsmainās un liegās kompozīcijas neapšaubāmi kļuvušas par lounge un chillout žanra klasiku.

2010.gadā izdotais «lala 2.0», kurā iekļautas 16 dziesmas, ir astotais grupas studijas albums, un tā ierakstīšanā piedalījušies vairāki izcili vokālisti no Vācijas, ASV un Kanādas. Pavasarī «De Phazz» izdeva albuma pirmo singlu ar nosaukumu «No story», kura skandalozais videoklips izpelnījies lielu grupas daiļrades cienītāju atzinību.

Koncertā Rīgā 17.novembra vakarā skatītājiem būs iespējams baudīt gan De Phazz jaunākā albuma kompozīcijas, gan, protams, arī dziesmas, kas gadu gaitā projektam atnesušas pasaules slavu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu