Grupa «Forte» dāvina saviem faniem jaunu vasaras singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sagaidot astronomiskās vasaras iestāšanos, deju mūzikas grupa «Forte» saviem klausītājiem dāvina jaunu singlu [s:38663].

Dziesmas mūzikas autors un aranžētājs ir Artūrs Palkevičs,bet vārdu autors ir Māris Tālbergs.Dziesmas skanējuma veidošanā piedalījies arī DJ Roberts Lejasmeijers. Kā stāsta grupas producents, «Forte» mūziķis Jānis Kļaviņš: «Mēs vēlamies,lai šis vasarīgais singls ir kā pozitīvs lādiņš un dāvana mūsu faniem skaistākajā gadalaikā – vasarā! No 1.jūlija dziesmu mp3 formātā bez maksas varēs lejuplādēt lielākajos mūzikas tirzniecības portālos «platforma.lv» un «doremi.lv»,kā arī klausīties Latvijas radio stacijās.Jūlija sākumā  dziesmai tiks filmēts videoklips». Kā zināms, šogad grupa «Forte» atzīmē savas pastāvēšanas 10 gadu jubileju un ir izdevusi dziesmu izlasi «Labākais 2001-2011».

Grupa «Forte» dibināta 2001. gadā un līdz šim laidusi klajā 4 studijas albumus. Vairākkārt grupa bijusi LNT mūzikas video šovu laureāte un nominēta gada balvām, koncerti sniegti ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā un Īrijā. Par grupas populārākajiem hitiem uzskatāmas dziesmas «Ģevuški» («Meitenes»), «Noč nad taboi» («Nakts pār tevi»),«Neaizej»,  piedaloties STA, «Davno», («Sen»), piedaloties Kristīnai Zaharovai, klausītāju iemīļotas arī dziesmas «Ja Tu gribi», «Tur tālumā» u.c.

Grupas sastāvs nemainīgs kopš 2006. gada, kad «Forti» pameta sākotnējais grupas solists Kaspars Maks. Pašlaik «Forte» pamatsastāvā ir dziedātājs un eksfabrikants Zix, mūziķis Jānis Kļaviņš, horeogrāfi un dejotāji Rolands Radionovs un Viktors Bartušs. Skaņu ierakstu studijā un lielākajos koncertos grupai pievienojas ģitārists Mārcis Auziņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu