Grupa «Headline» piedāvā jaunu radio singlu «I'm Ready». Noklausies! (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Headline» ir 5 radoši, harizmātiski puiši - Lauris Busulis, Mārcis Rēdmanis, Edgars Augustiņš, Kristaps Pavlovskis, Jānis Rūmnieks, kuri savu muzikālo sadarbību uzsākuši 2009./2010. gada mijā. Pozitīvisms, nedaudz nenopietna pieeja, improvizācija un muzikāla bagātība – tas ir tas, kas šo grupu raksturo. «Headline» vienmēr ir gatavi priecēt savus klausītājus, kā arī iesaistīties dažādos muzikālos eksperimentos. Janvārī grupa «Headline» nodod klausītājiem jaunu radio singlu «I'm Ready». Dziesmas mūzikas autori ir visi grupas dalībnieki. Vārdu autori - Mārcis Rēdmanis, Lauris Busulis.

2013. gadā «Headline» veiksmīgi startēja Latvijas Eirovīzijas nacionālajā atlasē, iekļūstot atlases finālā ar dziesmu «Love». 2014. gads grupai ieplānots kā līdz šim darbīgākais gads ar daudziem singliem, koncertiem, festivāliem un citām sabiedriskām aktivitātēm, kā arī dažādiem pārsteigumiem.

Jaunais radio singls «I'm Ready»:

Grupas sastāvs:

Lauris Busulis - Vokāls;

Mārcis Rēdmanis - Ģitāra;

Edgars Augustiņš - Basģitāra;

Kristaps Pavlovskis - Bungas;

Jānis Rūmnieks - Taustiņi.

Panākumus ieguva arī dziesma «Life Without Limits», kas tapa pagājušajā gadā:

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu