Grupa «Labvēlīgais Tips» izsludina trešo koncertu Liepājā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 27.oktobrī plkst. 15:00 un 19:00 LOC Rožu zālē paredzētie grupas «Labvēlīgais Tips» 20 gadu jubilejas koncerti «TIKAI 20» ir izpārdoti. Atsaucoties uz liepājnieku lielo ieinteresētību grupa izsludina trešo jubilejas koncertu Liepājā, kas LOC Rožu zālē norisināsies 26.oktobrī pulksten 19:00.  

Grupa atklāj, ka jubilejas koncertu programma būs «Labvēlīgā Tipa» daiļrades esence, kas nozīmē, ka koncertos gaidāma absolūta grupas hitparāde. Nav šaubu, ka mūs sagaida varens smieklu, aplausu un jautru dziesmu virpulis.

Apmeklētāju vērtējumam tiks prezentēti arī jauni pirmatskaņojumi un iepriekš ierastas melodijas pavisam jaunās skaņās.

Grupas «Labvēlīgais Tips» koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis arī jubilejas koncertos pilnīgi noteikti garantēts, un galu galā – Fredim taču vienmēr ir ko teikt.

Biļetes uz grupas trešo jubilejas koncertu no šodienas pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cena sākot no 5 Ls.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu