Grupa «PeR» sākusi sadarbību ar lietuviešu dziedātāju Jurgu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «PeR», turpinot panākumus Lietuvā, ierakstījusi jaunu dziesmu ar populāro lietuviešu dziedātāju Jurga. Dziesmas «Dancing Knights» pirmatskaņojums būs dzirdams šo sestdien «Eirodziesma 2014» finālā Ventspilī.

2013. gada septembrī «PeR» uzstājās Lietuvas mūzikas festivālā «Vilnius Music Week», kur tika uzņemti ar skaļām skatītāju ovācijām. Grupas uzstāšanos atzinīgi novērtēja arī festivāla rīkotājs, producents Lauras Luciunas un populārā lietuviešu mūzikas zvaigzne Jurga.

«Šis ir liels solis mūsu attīstības ceļā, par ko ļoti priecājamies. Esam pamanīti gan kā izpildītāji, gan kā dziesmu autori. Līdz šim Lietuvā par mums zināja, bijām uzstājušies vairākos koncertos, bet kopīga dziesma ar grupas «A-HA» iesildītāju un MTV balvas ieguvēju Jurgu – tas ir pavisam cits līmenis!» gandarīts ir «PeR» solists Ralfs Eilands.

Dziedātāja Jurga vēlējusies iedziedāt kādu «PeR» sacerēto kompozīciju, tāpēc Latvijā zināmais hits «Jauns sākums» pārtapis par «Dancing Knights», kurai top arī video klips. Dziesmas pirmatskaņojums Latvijā būs redzams un dzirdams šo sestdien Ventspilī, kur norisināsies «Eirodziesma 2014» fināls. Bet Lietuvā, jau ar 18.februāri, tā skanēs lielākajās radiostacijās.

Mūziķi turpina strādāt pie jaunām kompozīcijām un kopīgas koncertprogrammas ar lietuviešu zvaigzni.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu