Grupa «The Wow» maina nosaukumu un izdod singlu latviešu valodā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Mellendig» (iepriekš zināma ar nosaukumu The WOW), laidusi klajā dziesmu latviešu valodā «Iekārojams Suvenīrs».

Elektro pop grupas «Mellendig» basģitārists un dziesmas autors Valters Sprūdžs stāsta: «Dziesmas nosaukums un galvenā ideja, ir frāze, kuru izdzirdēju paziņas telefona sarunā festivāla Positivus laikā. Šis vārdu savienojums iespiedās manā atmiņā gan sava fonētiskā skanējuma, gan nozīmes dēļ. Muzikālais un tekstuālais materiāls «salikās pa plauktiņiem» pavisam organiski. Dziesma ir par divu cilvēku satikšanos un, tajā pašā laikā, par nesatikšanos. Vairāk negribētos neko teikt, lai klausītāji brīvi interpretē šīs dziesmas nozīmi.»

«Iekārojams Suvenīrs» tapusi «Tru Music Studio». To ierakstījis, miksējis un māsterējis skaņas guru Gatis Zaķis. Producēšanā piedalījies arī Reinis Sējāns.

Mūziķi ir priecīgi paziņot, ka septembra beigās tiks izdots arī mini albums, kurā būs iekļauta jaunākā dziesma «Iekārojams Suvenīrs» un vēl četri iepriekš izdotie singli, kas guvuši panākumus lielākajās Latvijas radio stacijās.

Grupas «Mellendig» sastāvs:

  • Maija Sējāne (vokāls, taustiņinstrumenti)
  • Valters Sprūdžs (bass, piebalsis)
  • Jānis Lācis (ģitāra)
  • Uģis Eihvalds (bungas)

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu