Grupai «Astro'n'out» jauns singls un video «Tik viegli būt»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode

Grupa «Astro'n'out» prezentē savu jauno singlu un video «Tik viegli būt», kas tapis sadarbībā ar DJ Rudd un ir pirmais ieskats grupas topošajā albumā, kuru plānots izdot nākamā gada maijā.

«Tik viegli būt» atgādina, ka īstās vērtības ir cilvēciskajā tuvumā. Gan dziesmas, gan tās klipa vēstījums ir balstīts uz mirkļa izjūtām, kopā būšanu, netveramo, noslēpumiem un meklējumiem.

Jaunais singls tapis sadarbībā ar DJ Rudd, kurš producē «Astro’n’out» jauno albumu. Grupas «Astro’n’out» soliste Māra Upmane-Holšteine: «Man ir liels prieks, ka DJ Rudd ir tik veiksmīgi uztvēris vilni, kurā mēs šobrīd esam un kur vēlamies nokļūt, spējis to spilgti papildināt un nācis klajā ar lieliskām idejām, kā dziesmas skanējumu padarīt izteiksmīgāku.»

Dziesmas «Tik viegli būt» tapšanā palīdzēja arī skaņas inženieris Gatis Zaķis, to miksēja Armands Treilihs. 

Singla ideju video formātā iedzīvināja Mārtiņš Cīrulis un Kaspars Kursišs (One.Two), montāžu režisēja Rolands Briedis. Kameras darbs: Kaspars Kursišs, grims: Aija Ūdentiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu