Grupai «Instrumenti» novembrī būs seši koncerti «Palladium» koncertzālē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divas pēdējās novembra nedēļas nogales solās tikt pavadītas «Instrumenti» zīmē – papildus jau izziņotajiem trīs koncertiem grupa šodien paziņo par vēl trīs «Procrastination» sērijas koncertiem gada nogalē. Koncerti notiks 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.

«Procrastination» sērijas koncerti tiks veidoti kopā ar režisoru Uģi Olti un māksliniekiem Lāsmu Lagzdiņu un Kristapu Epneru - Instrumenti jaunākā albuma pirmā singla «Don’t Hold Onto Me» video klipa radošo komandu.

«Don’t Hold Onto Me» video klips -

Gaidāmajiem koncertiem Instrumenti, kā ierasts, gatavo ko vēl nebijušu, klausītājiem solot pārsteidzošu un reizē intīmu piedzīvojumu - «Procrastination» koncertsērijas laikā «Palladium» koncertzāle tiks pārvērsta par «Instrumenti» aizspoguliju, rotaļājoties ar visām cilvēka maņām.

Līdz novembra «Palladium» koncertiem Instrumenti vēl aicināti piedalīties vairākos festivālos Vācijā, Somijā, kā arī ASV (Culture Collide un CMJ Marathon). Instrumenti kā īpašie viesi piedalīsies «Prāta Vētras» koncertos Maskavā un Sanktpēterburgā.

  • «Instrumenti» albuma «Procrastination» koncerti notiks 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.
  • Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuserviss.lv».

No šodienas iespējams iegādāties arī sēdvietas pie galdiņiem balkonā. Stāvvietas cena – 15 LVL, sēdvietas cena – 40 LVL.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu