Gudele turpmāk ieņems amatu LVRTC valdē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Valsts a/s Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) padome LVRTC valdes locekļa amatā pirmdien iecēla informācijas tehnoloģiju eksperti Inu Gudeli, ziņo LVRTC.

LVRTC akcionārs – Satiksmes ministrija – šā gada jūlijā uzdeva LVRTC pārņemt no Latvijas Pasta sertifikācijas pakalpojumu sniegšanu jeb tā sauktā elektroniskā paraksta ieviešanu. Līdz ar to uzņēmuma valdē ir nepieciešams kompetents speciālists ar pieredzi sertifikācijas pakalpojuma nodrošināšanā.

Gudele ir piedalījusies elektroniskā paraksta ieviešanā un viņai šajā jomā ir liela starptautiskā pieredze. Jaunās valdes locekles pārziņā būs elektroniskā paraksta pārņemšanas procesa uzraudzība, kā arī pakalpojuma tālākas attīstības koordinēšana, norāda LVRTC.

Jau vēstīts, ka Gudele pameta e-lietu ministres amatu pēc tam, kad viņas vadītajā sekretariātā pērn 12. jūnijā plānotā semināra vietā pašvaldību pārstāvjiem par e-pakalpojumu attīstību, tam tērējot valsts budžeta naudu, patiesībā svinēta Gudeles dzimšanas diena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu