Gudļevska vietā uz «Lightning» izsaukts Dežardēns (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis tomēr nav izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Tampabejas «Lightning», jo viņa vietā izsaukumu izpelnījies Sedriks Dežardēns.

Kā zināms, «Lightning» pamatvārtsargs Bens Bišops svētdien notikušajā mačā izbraukumā pret Edmontonas «Oilers» guva ķermeņa augšdaļas traumu, kā rezultātā nevarēs piedalīties otrdien gaidāmajā mačā pret Vinipegas «Jets».

Bišops šosezon ir viens no vadošajiem līgas vārtsargiem, vidēji ik mačā ielaižot 1,86 ripas un atvairot 93,5% metienu.

Līdz ar to «Lightning» komanda no sava Amerikas Hokeja līgas (AHL) fārmkluba Sirakjūsas «Crunch» izsaukusi Dežardenu. 28 gadus vecais vārtsargs šosezon AHL regulārā čempionāta 18 mačos ielaidis vidēji 2,75 ripas un atvairījis 90,3% metienu.

Pirms tam pastāvēja varbūtība, ka no «Crunch» varētu tikt izsaukts Gudļevskis, taču tā nenotika.

Šosezon aizvadītajās 13 spēlēs AHL turnīrā 21 gadu vecais Gudļevskis caurmērā ielaidis 2,82 ripas un atvairījis 90,2% pretinieku metienu.

Dežardenam ir piecu spēļu pieredze NHL, bet Gudļevskis savā debijas sezonā Ziemeļamerikā uz «Lightning» komandu tika izsaukts oktobrī, kad ar vienību aizvadīja vienu treniņu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu