Gulašs īstiem vīriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:
500g liellopu gaļas
500g cūkgaļas
3 ēdamkarotes kausēta sviesta
3 sīpoli
200g šampinjonu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote saldās paprikas
250 ml sarkanvīna
4 tomāti
5 ēdamkarotes svaigā krējuma
0,5 l gaļas buljona
400g pastas

Nepieciešams:

Gaļu sagriež gabaliņos, sajauc kopā liellopu gaļu un cūkgaļu, apcep sviestā uz lielas uguns. Izvēlieties palielu pannu vai katlu, lai visas sastāvdaļas tajā satilptu.

Gaļu noņem no pannas, palikušajos taukos apcep sagrieztas sēnes un sīpolus, tad gaļu liek atpakaļ pannā.

Gaļai pieliek tomātu pastu, pārkaisa ar miltiem, pielik papriku, pasautē. Tad pielej vīnu un buljonu. Uz mazas uguns sautē 1,5 stundu.
Tomātus sagriež palielās šķēlēs, pieliek gulašam. Pēc pusstundas gulašam pieliek sāli, piparus un svaigo krējumu. Pasniedz ar vārītu pastu. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu