Gulbim kāpums par deviņām vietām, Federers atkal līderis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunākajā ATP pasaules rangā pirmo vietu atguvis Šveices tenisists Rodžers Federers, kurš pēc triumfa Vimbldonā apsteidzis serbu bijušo līderi serbu Novaku Džokoviču un spāni Rafaelu Nadalu, vēsta «Atpworldtour.com».

Jau ziņojām, ka svētdien Vimbldonas turnīrā Federers finālā ar 4-6, 7-5, 6-3 un 6-4 pārspēja mājinieku Endiju Mareju, kuram joprojām nav izdevies uzvarēt nevienā «Grand Slam» turnīrā. Tagad šveicietim ir 17. «Grand Slam» tituli.

Ranga otrajā pozīcijā ir Džokovičs, trešais ir Nadals, ceturto vietu ieņem Marejs, bet piekto pozīciju saglabājis Davids Ferrers no Spānijas.

Sestais ir francūzis Žo Vilfrīds Tsonga, septītajā vietā atrodas čehu tenisists Tomašs Berdihs, astotajā vietā ir serbs Janko Tipsarevičs, bet pirmo desmitnieku noslēdz argentīnietis Huans Martins del Potro un spānis Nikolass Almagro.

Tikmēr Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis rangā pakāpies par deviņām vietām un ieņem 78. vietu. Gulbim Vimbldonas turnīrs noslēdzās otrajā kārtā, kad latvietis ar 6-2, 4-6, 6-3, 6-7 (2:7), 7-9 zaudēja polim Ježijam Janovičam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu