Gulbim Maiami turnīrs beidzas otrajā kārtā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu tenisists Ernests Gulbis šovakar Maiami «Masters 1000» turnīra otrās kārtas spēlē ar 1-6, 6-2 un 4-6 zaudēja argentīnietim Karlosam Berlokam.

Mača pirmajā setā pārliecinoši labāks izrādījās argentīniešu tenisists, kurš divreiz prata lauzt Gulbja serves un visā setā uzvarēja ar 6-1.

Otrajā setā jau otrajā geima Gulbis lauza pretinieka servi, bet pēc tam izvirzījās vadībā ar 3-0. Vēlreiz latvietim Berloka servi izdevās lauzt seta astotajā geimā, tādejādi izcīnot uzvaru setā ar 6-2.

Trešā seta sākumā Berloks lauza Gulbja servi un izvirzījās vadībā ar 2-1. Lai gan jau nākamajā geimā latviešu tenisists atbildēja ar to pašu, tomēr seta piektajā geimā pie Gulbja serves argentīnietis atkal bija pārāks (3-2). Turpinājumā abi tenisisti uzvarēja geimus pie savas serves, tādejādi Gulbim nācās atzīt Berloka pārākumu gan setā, gan mačā.

Maiami turnīra trešajā kārtā Berloks tiksies ar čehu tenisistu Tomašu Berdihu vai spāni Rubensu Rodrigesu Idalgo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu