Gulbim Marseļā pirmā kārta būs brīva (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Marseļas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā Francijā, kas startēs nākamajā nedēļā, būs izlikts ar trešo numuru, tāpēc pirmā sacensību kārta viņam būs brīva, noskaidrojās sestdien veiktajā izlozē.

Gulbis ATP rangā pašlaik ieņem 24. vietu, bet šonedēļ viņš sekmīgi startē Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas sacensībās Nīderlandē, kur sestdien pusfinālā tiksies ar čehu Tomāšu Berdihu.

Marseļas sacensību otrajā kārtā latvieša pretinieks būs vācietis Dastins Brauns, kurš ATP rangā ieņem 97. vietu, vai spānis Roverto Bautista, kurš pasaules rangā pašlaik atrodas 51. pozīcijā.

Latvietis šajā turnīrā startēs trešo reizi, bet pērn viņš izstājās otrajā kārtā.

Šis Gulbim būs ceturtais turnīrs šogad un otrais kopš Austrālijas atklātā čempionāta, kad viņš janvāra vidū izstājās otrajā kārtā. Janvāra beigās un decembra sākumā risinājās Deivisa kausa cīņas, bet Gulbis nepiedalījās Latvijas izlases duelī pret Slovākiju. Eiropas-Āfrikas zonas pirmās grupas mačā Latvijas izlase zaudēja ar 0-5 un turpinājumā spēkosies par vietas saglabāšanu šajā grupā.

Pēc Marseļas turnīra Gulbis plāno startēt vēl trīs sacensībās pēc kārtas - Akapulko, kā arī «Masters» sērijas turnīros Indianvelsā un Maiami.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu