Gulbim neveiksme arī dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis šodien cieta zaudējumu Montekarlo «Masters 1000» sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Gulbja un Kanādas tenisista Miloša Raoniča duets pirmajā kārtā ar 4-6 un 4-6 piekāpās Kolumbijas pārstāvjiem Huanam Sevastjanam Kavalam un Robertam Faram.

Pirmais sets starp abiem pāriem aizritēja līdzīgā cīņā, taču devītajā geimā Kolumbijas duets lauza sāncenšu servi, panākot 5-4 sev par labu un beigās uzvarot arī sekojošajā geimā.

Otrā seta otrajā geimā jau Gulbis ar Raoniču lauza sāncenšu servi, ātri panākot 3-0 sev par labu. Tomēr iekrāto pārsvaru Latvijas un Kanādas duets nosargāt neprata, jo drīz vien Kavals/Fara panāca 3-3, bet devītajā geimā vēlreiz lauz Gulbja/Raoniča servi, izcīnot uzvaru arī visā spēlē.

Gulbis, kurš ATP dubultspēļu rangā šobrīd ieņem 445. vietu, pie ATP ranga punktiem netika.

Kā zināms, šī turnīra vienspēļu sacensībās Gulbis svētdien pirmajā kārtā ar rezultātu 2-6 un 4-6 piekāpās Aleksandram Dolgopolovam no Ukrainas. Iepriekšējo maču Gulbis bija aizvadījis 21. martā, kad neizmantoja mačbumbu Maiami «Masters 1000» sērijas turnīra otrās kārtas cīņā ar francūzi Žiljēnu Beneto.

Vienspēļu rangā Gulbis pašlaik atrodas 23. vietā.

Februāra beigās latvietis pirmoreiz karjerā pakāpās līdz ATP ranga 18. vietai, tomēr jau nākamajā nedēļā izkrita no labāko divdesmitnieka. Tikmēr ATP čempionu rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti ATP turnīros, Gulbis pašlaik atrodams 14. vietā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu