Gulbim septītais zaudējums karjerā pret Nadalu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis šodien aizvadīja Dohas ATP «World Tour 250» sērijas turnīra ceturtdaļfinālu, kurā tikās pret ranga līderi Rafaelu Nadalu no Spānijas.

Gulbis, kurš rangā atrodas 24.vietā, pirmajai raketei piekāpās ar 5-7 un 4-6.

Mačs iesākās līdzīgi un pēc diviem geimiem bija 1-1. Arī turpinājumā abi sportisti spēlēja līdzīgi, kad Gulbis panāca 4-3.. Nadals gan atjaunoja līdzsvaru 4-4, Ernests izvirzījās atkal vadībā ar 5-4, tomēr nākamos trīs geimus uzvarēja Nadals un setu noslēdza savā labā.

Otro setu Gulbis sāka pārliecinoši un izvirzījās vadībā ar 3-0, tomēr ranga līderis uzvarēja piecus setus pēc kārtas, panākdams 5-3. Gulbis paņēma savu servi un vienu geimu atspēlēja, taču Nadals jau nākamajā pielika punktu setam un arī visam mača.

Aizvadītajā spēlē Nadals veica trīs eisus, tikmēr Gulbis atbildēja ar deviņām netveramām servēm. Latvieša rēķinā arī trīs dubultkļūdas, bet Nadals šajā rādītājā palika «sauss».

Jāpiebilst, ka šī bija abu sportistu septītā tikšanās kortos un visās reizēs pārāks ir bijis spānis.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu