Gulbim turnīrs Štutgartē beidzas ar zaudējumu favorītam Hāsam (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu tenisists Ernests Gulbis šovakar piedzīvoja zaudējumu Štutgartes «ATP World Tour 250» turnīra otrās kārtas spēlē.

Pasaules ranga 36. vietā esošais Gulbis ar 0-6, 6-3 un 4-6 piekāpās Vācijas tenisistam Tomiju Hāsu, kurš turnīrā izlikts ar 1. numuru, bet pasaules rangā ieņem 11. vietu.

Jau pirmajā geimā latvietis zaudēja savu servi, turklāt trešajā geimā Hāss vēlreiz lauza Gulbja servi un izvirzījās vadībā ar 3-0, bet seta turpinājumā Latvijas tenisistam tā arī neizdevās uzvarēt nevienā geimā.

Otrā seta sākumā Gulbis uzvarēja pirmo geimu mačā, bet ceturtajā geimā ieguva trīs breikbumbas, taču Hāss tās visas atspēlēja un panāca neizšķirtu 2-2. Seta astotajā geimā latvietis ieguva vēl divas breikbumbas un šoreiz prata izmantot jau pirmo, izvirzoties vadībā ar 5-3, bet nākamajā geimā nodrošinot uzvaru setā.

Izšķirošajā, trešajā setā abi tenisisti gana pārliecinoši uzvarēja geimus pie savām servēm līdz pat desmitajam geima, kurā Hāss ieguva divas breikbumbas, kas vienlaikus bija arī mačbumbas, izmantojot otro no tām.

Turnīra trešajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā Hāss mērosies spēkiem ar itālieti Fābio Fonjīni vai vācieti Floriānu Maijeru.

Atgādinām, ka pirmajā kārtā Gulbis ar 4-6, 6-1 un 6-1 pārspēja Spānijas tenisistu Marselu Granoljersu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu