Gulbis ATP dubultspēļu rangā ieņem 176. vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pirmdien publicētajā ATP dubultspēļu rangu tabulā atguvis 163 vietas un šobrīd ieņem 176. pozīciju.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā Gulbis piedalījās Indianapolisas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kur dubultspēlēs spēlēja pārī ar Krievijas sportistu Dmitriju Tursunovu. Latvijas un Krievijas apvienotais duets finālmačā ar 6-4, 3-6, 11-9 pieveica austrāliešus Ešliju Fišeru un Džordanu Keru, kas bija izlikti ar pirmo numuru.

Par panākumu Gulbis nopelnīja 250 ATP dubultspēļu ranga punktus.

Savukārt vienspēļu rangā Gulbis atguvis trīs pozīcijas un šobrīd atrodas 62. vietā. Viņa kontā ir 870 punkti.

No pārējiem Latvijas tenisistiem ATP vienspēļu rangā Andis Juška pakāpies par sešām pozīcijām un atrodas 266. vietā, Deniss Pavlovs zaudējis 15 pozīcijas, ieņemot 278. vietu, Kārlis Lejnieks atguvis divas vietas un ieņem 576. pozīciju, bet Adrians Žguns pakāpies par divām vietām un šobrīd atrodas 583. vietā. Savukārt rangā atgriezās Oskars Vaskis, kas ar vienu punktu atrodas 1772. pozīcijā.

Ranga augšgalā būtiskas izmaiņas nav notikušas. Jau ziņots, ka pēc Vimbldonas tenisa turnīra pirmajā vietā atgriezās šveicietis Rodžers Federers, kurš šo pozīciju zaudēja pagājušā gada augustā, atdodot to spānim Rafaelam Nadalam. Šveicieša rēķinā tagad ir 11 220 punkti, bet Nadalam, kurš savainojuma dēļ izlaida Vimbldonas čempionātu, ir 9735 punkti.

Trešais ar 9260 punktiem ir Lielbritānijas tenisists Endijs Marejs, bet ceturto pozīciju joprojām ieņem serbs Novāks Džokovičs, kura rēķinā ir 7990 punkti.

Savukārt dubultspēļu rangā Pavlovs atguvis 13 vietas un ieņem 188. vietu, kas ir augstākā viņa karjerā, savukārt Juška pakāpies par 40 vietām un ieņem 323. pozīciju. Pjotrs Ņečajevs pakāpies par 20 pozīcijām un atrodas 1201. vietā, Lejnieks dubultspēļu rangā atguvis 12 vietas, ieņemot 1401. pozīciju, savukārt Žguns pakāpies par piecām pozīciju un atrodas 1535. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu