Gulbis Gštādes «ATP World Tour 250» sērijas turnīru uzsāks pret Volandri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Šveices pilsētā Gštādē nākamnedēļ paredzēto «ATP World Tour 250» sērijas turnīru uzsāks maču ar itāli Filipo Volandri, noskaidrojies sestdien notikušajā izlozē.

Šobrīd ATP rangā Gulbis ieņem 78. vietu, bet Volandri atrodas tieši vienu pozīciju zemāk.

Līdz šim abi tenisisti savā starpā tikušies divas reizes un abas uzvarējis latvietis - 2008. gada Vīnes ATP turnīra pirmajā kārtā viņš bija pārāks ar 6-2, 6-3, bet 2010. gada Romas «Masters 1000» sacensību astotdaļfinālā Gulbis uzvarēja ar 6-2, 3-6, 7-6 (7:4).

Neviens no abiem tenisistiem šosezon nestartē pārāk veiksmīgi. Gulbis uzvarējis tikai deviņos no 21 aizvadītā ATP mača, turklāt nespēja kvalificēties Londonas olimpiskajām spēlēm. Savukārt Volandri gada sākumā aizkļuva līdz Sanpaulu «ATP World Tour 250» sērijas turnīra finālam, bet turpinājumā viņš uzvarējis vien četros ATP kategorijas mačos.

Otrajā kārtā šī dueļa spēcīgākais tenisists sacentīsies ar jauno austrāliešu talantu Bernardu Tomiču, kurš izlikts ar astoto numuru, vai francūzi Benuā Pēru.

Pagājušā gadā Gulbis šajā nedēļā startēja Atlantas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kurā zaudēja jau pirmajā kārtā, tāpēc viņam ATP vienspēļu ranga punkti nav jāaizstāv.

Šonedēļ Gulbis startēja Umagas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kurā otrajā kārtā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam spānim Fernando Verdasko.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu