Gulbis: Iekļūt Top20 nav mans pašmērķis, vēlos būt labākais pasaulē (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis nevēlas būt tikai starp 20 sekmīgākajiem spēlētājiem pasaulē, bet gan grib būt labākais šī sporta veida pārstāvis pasaulē, izteicies pats sportists.

Kā zināms, svētdien Gulbis izcīnīja savu piekto ATP raudzes titulu karjerā, triumfējot Marseļas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā. Latvietis ar 7-6 (7:5) un 6-4 uzvarēja mājinieku Žo Vilfrīdu Tsongu.

«Šodien spēlēju, cik vien labi spēju,» pēc mača žurnālistiem atklāja Gulbis. «No rīta biju satraucies, taču labā nozīmē.»

Pateicoties panākumam Marseļā, Gulbis jaunākajā ATP rangā nākamnedēļ iekļūs starp labākajiem 20 pasaules tenisistiem.

«Es zinu, ka iekļūšu labāko divdesmitniekā, taču tas nav mans pašmērķis. Vēlos būt labākais pasaulē. Planētas labākajiem spēlētājiem nepatīk cīnīties pret mani, jo zinu, ka viņus biedēju,» paudis Gulbis.

Gulbis pasaules rangā šobrīd atrodas 23. vietā, bet Marseļas turnīrā viņš bija izlikts ar trešos numuru.

Pēc Marseļas turnīra Gulbis plāno startēt vēl trīs sacensībās pēc kārtas - Akapulko, kā arī «Masters» sērijas turnīros Indianvelsā un Maiami.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu