Gulbis Indianvelsas turnīru sāks ar maču pret kazahu vai portugāli (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis prestižo Indianvelsas «Masters 1000» sērijas turnīru uzsāks ar maču pret kazahu Aleksandru Ņedovjesovu vai Žuau Sousu no Portugāles, noskaidrojās otrdien notikušajā izlasē.

Sacensībās Gulbis izlikts ar 20.numuru, bet 32 izliktajiem tenisistiem pirmā kārta ir brīva.

Līdz ar to Gulbja pretinieks noskaidrosies vien pēc mača starp Ņedovjesovu un Sousu, kas nav gaidāms ātrāk par ceturtdienu.

Šobrīd ATP pasaules rangā latvietis ieņem 22.vietu, Sousa atrodas 45.pozīcijā, bet Ņedovjesovs ierindojas 79. ailītē.

Savukārt trešajā kārtā Gulbim jau trešo reizi mēneša laikā iespējams tikties ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš sacensībās izlikts ar 15.numuru.

Gulbis otro gadu pēc kārtas ļoti sekmīgi aizvadījis februāri un pagājušajā nedēļā pirmoreiz karjerā bija iekļuvis pasaules ranga labāko divdesmitniekā. Pērn latvieša sekmīgo spēļu sērija turpinājās arī Indianvelsā, kad viņš, pārvarot kvalifikāciju, aizkļuva līdz pat pamatturnīra ceturtajai kārtai, kurā piekāpās slavenajam spānim Rafaelam Nadalam. Līdz ar to šogad Gulbim jāaizstāv 106 pasaules ranga punkti.

Kā ziņots, no šajā sezonā pieciem aizvadītajiem turnīriem Gulbis vienā uzvarējis, bet vēl trijos piekāpies nākamajiem čempioniem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu