Gulbis Londonas «ATP World Tour 250» turnīru sāks pret Bolelli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis nākamajā nedēļā paredzēto Londonas «ATP World Tour 250» sērijas turnīru uzsāks ar maču pret itāli Simoni Bolelli, noskaidrojās sestdien notikušajā izlozē.

Šobrīd ATP pasaules rangā Gulbis atrodas 93. vietā, bet Bolelli ieņem 111. pozīciju.

Līdz šim abi tenisisti savā starpā tikušies divas reizes - 2007. gada Heilbronas «Challenger» turnīra ceturtdaļfinālā latvietis bija pārāks ar 6-4, 6-1, bet pagājušā gada Bangkokas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā Gulbis piekāpās ar 6-7 (5:7), 6-7 (5:7).

Gulbis šogad startē neveiksmīgi un uzvarējis tikai sešus no 16 aizvadītajiem ATP mačiem, turklāt jau zaudējis cerības kvalificēties Londonas olimpiskajām spēlēm. Savukārt Bolelli šogad pārsvarā sacenšas ATP turnīru kvalifikācijās un «Challenger» turnīros.

Otrajā kārtā šī dueta spēcīgākais tenisists tiksies ar francūzi Žilu Simonu, kurš izlikts ar ceturto numuru un pirmajā kārtā būs brīvs no sacensībām.

Pagājušā gada Londonas «ATP World Tour 250» turnīrā Gulbis zaudēja jau pirmajā kārtā, tāpēc šonedēļ viņam ATP vienspēļu ranga punkti nav jāaizstāv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu