Gulbis Losandželosā pirmajā kārtā pret Jenu-Hsunu Lu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis Losandželosas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā tiksies ar Taivānas tenisistu Jenu-Hsunu Lu, noskaidrojās šodien notikušajā izlozē.

Otrajā kārtā šī pāra uzvarētājs spēkosies krievu Maratu Safinu, kas šajā turnīrā būs izlikts ar astoto numuru, vai ASV tenisistu Robiju Džinepri.

ATP pasaules rangā Gulbis patlaban ieņem 65. vietu, bet Lu atrodas divas pozīcijas augstāk. Līdz šim abi tenisisti savā starpā nav tikušies.

Paredzams, ka pirmās kārtas mačs starp Gulbi un Lu notiks ne ātrāk kā otrdienas naktī pēc Latvijas laika. Par pirmās kārtas pārvarēšanu tenisisti saņems 20 punktus ATP vienspēļu reitingā.

Šajā turnīrā šogad ar pirmo numuru būs izsēts vācietis Tomijs Hāss. Otrais numurs ticis mājiniekam Mārdijam Fišam, bet ar trešo numuru būs izlikts Krievijas tenisists Dmitrijs Tursunovs.

Kā ziņots, Gulbis pirmdien piedzīvoja zaudējumu Indianapolisas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra vienspēļu pirmās kārtas mačā, ar 2-6 un 3-6 pārliecinoši piekāpjoties Francijas tenisistam Markam Žikēlam.

Šis kļuva par 25 turnīru pēc kārtas, kurā latvietis nespēja pārvarēt vismaz otro kārtu. Neveiksmju sērija sākās vēl 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu