Gulbis: Mačā pret del Potro pieņēmu pareizos lēmumus (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis cīņā pret Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra galveno favorītu argentīnieti Huanu Martinu del Potro pieņēmis pareizos lēmumus, kas arī ļāvis uzvarēt.

Kā zināms, Gulbis piektdien, pārspējot del Potro, kurš ir ceturtais labākais tenisists pasaulē, iekļuva Roterdamas turnīra pusfinālā. Sestdien viņam paredzēts mačs pret čehu Tomašu Berdihu, kurš izlikts ar trešo numuru.

«Šodien nebija daudz skaistu izspēļu, taču man spēle šodien padevās un nepieļāvu daudz kļūdu,» pēcspēles preses konferencē izteicās Gulbis. «Pirmajā setā, kad pretiniekam lauzu servi, man izdevās ļoti labs geims, trīs lieliski punkti.»

«Šodien pieņēmu pareizos lēmumus, turklāt serve man arī padevās. Izņemot pēdējo geimu, šodien kontrolēju visu maču,» piebilda latvietis.

Latvietis šajā turnīrā startē otro reizi. Pērn viņš pēc kvalifikācijas pārvarēšanas tika līdz otrajai kārtai.

Šis Gulbim ir trešais turnīrs šogad un pirmais kopš Austrālijas atklātā čempionāta, kad viņš janvāra vidū izstājās otrajā kārtā. Janvāra beigās un decembra sākumā risinājās Deivisa kausa cīņas, bet Gulbis nepiedalījās Latvijas izlases duelī pret Slovākiju. Eiropas-Āfrikas zonas pirmās grupas mačā Latvijas izlase zaudēja ar 0-5 un turpinājumā spēkosies par vietas saglabāšanu šajā grupā.

Pēc Roterdamas turnīra Gulbis plāno startēt vēl četrās sacensībās pēc kārtas - Marseļā un Akapulko, kam sekos «Masters» sērijas turnīri Indianvelsā un Maiami.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu