Gulbis nepārvar Romas «Challenger» turnīra pirmo kārtu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Romas «Challenger» turnīra pirmajā kārtā šovakar zaudējumu piedzīvoja latviešu tenisists Ernests Gulbis.

Gulbis ar 4-6 un 2-6 atzina Vācijas tenisista Simona Groila pārākumu, tādejādi turnīru pabeidzot bez nopelnītiem ATP ranga punktiem.

Jau mača otrajā geimā Gulbim izdevās lauzt pretinieka servi, bet ceturtajā geimā latvietim bija trīs breikbumbas, tomēr Groilam izdevās tās atspēlēt. Nākamajā geimā vācietis lauza Gulbja servi, bet turpinājumā uzvarēja servētāji, līdz ar to cīņa bija līdzīga. Devītajā geimā Groilam vēlreiz izdevās lauzt pretinieka servi un izvirzīties vadībā ar 5-4, bet nākamajā geimā Vācijas tenisists noslēdza setu savā labā.

Otrajā setā daudz pārliecinošāk spēlēja Groils, kurš Gulbja servi lauza trešajā un piektajā geimā, panākot 4-1. Cīņas turpinājumā tenisisti uzvarēja geimus pie savām servēm, bet astotajā geimā Latvijas tenisistam izdevās atspēlēt vienu mačbumbu, tomēr ne uz ko vairāk Gulbis šajā cīņā nebija spējīgs un piedzīvoja zaudējumu.

Jāpiebilst, ka Gulbis šogad ATP turnīros uzvarējis tikai divos mačos, kad marta sākumā sasniedza Delreibīčas «ATP World Tour 250» turnīra ceturtdaļfinālu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu