Gulbis neseko Olimpiādei, koncentrējas tikai uz tenisu (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

Latviešu tenisists Ernests Gulbis pēc uzvaras Roterdamas «ATP World Tour 500» pirmajā kārtā pār Uzbekistānas pārstāvi Denisu Istominu atzina, ka šobrīd viņa sniegums ir labā līmenī. 

Gulbis atzīst, ka pēdējā laikā bija pieradis mosties tikai plkst. 11.00, taču otrdien viņam šajā laikā jau bija jāaizvada mačs. «Par spēli man nav daudz ko teikt. Sanāca laba serve, aizvadīju solīdu maču. Ne labu, ne sliktu, bet pieklājīgu.»

Vaicāts par to, kādā līmenī šobrīd ir Ernests spēle, viņš atjoko, ka tas ir Roterdamas turnīra līmenis. «Ko tas nozīmē? Tas ir labs līmenis.»

«Šī ir tikai pirmā kārta. Jādodas uz priekšu soli pa solim. Pagājušajā gadā abus turnīrus, kuros uzvarēju, iesāku ļoti slikti, taču turnīra laikā progresēju un pusfinālā, finālā jau demonstrēju labu tenisu,» skaidro latviešu tenisists.

Tāpat Gulbis atzīst, ka viņam neesot laika sekot līdzi Soču ziemas olimpiskajām spēlēm. «Domāju tikai par tenisu. Esmu vai nu kortā vai viesnīcas numuriņā.»

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu