Gulbis paziņo, ka Latvijas komandā nepiedalīsies Deivisa kausā (28)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis nespēlēs Latvijas komandā Deivisa kausa izcīņas Eiropas/Āfrikas zonas I grupas cīņā pret Slovākiju, kas 31.janvārī sāksies Bratislavā, aģentūru BNS informēja Latvijas Tenisa savienībā (LTS).

Lai gan Gulbja vārds tika iekļauts otrdien publicētajā komandas sastāvā, tomēr tenisists izlēmis individuāli gatavoties nākamajiem Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) turnīriem un uz Bratislavu nedosies. Viņa vietā cīņai tiks pieteikts jaunais tenisists Artūrs Lazdiņš, kurš pasaules rangā neatrodas.

Cīņai pret Slovākiju pieteikti ir arī Andis Juška (457.vieta rangā), Mārtiņš Podžus (654.) un Jānis Podžus (1082.).

Slovākijas komandā cīņai ir pieteikti Lukašs Lacko (96.), Martins Kližans (106.), Andrejs Martins (148.) un dubultspēļu speciālists Mihaels Mertinaks (1346.).

Latvijas izlase Eiropas/Āfrikas zonas I grupā iekļuva pērn, kad izšķirošajā II grupas mačā uzvarēja Somiju. «Arēnā Rīga» notikušajā cīņā spēlēja arī Gulbis.

Slovākijas un Latvijas komandu cīņa notiks Bratislavas «Aegon» arēnā uz cietā seguma laukuma. Cīņas uzvarētāji iekļūs otrajā kārtā, kur tiksies ar Austriju, bet zaudētāji cīnīsies par vietas saglabāšanu I grupā pret Ukrainas un Rumānijas spēles neveiksminiekiem.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu