Gulbis pirmajā kārtā Štutgartē pieveic Granoljersu (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu tenisists Ernests Gulbis šodien svinēja panākumu Štutgartes «ATP World Tour 250» turnīra pirmajā kārtā.

Pasaules rangā 36. vietā esošais Gulbis ar 4-6, 6-1 un 6-1 pārspēja Spānijas tenisistu Marselu Granoljersu, kurš pasaules rangā ieņem 41. vietu.

Latvietim mačs sākās neveiksmīgi, jo jau pirmajā geimā tika zaudēta sava serve, tomēr jau nākamajā geimā Gulbim izdevās lauzt Granoljersa servi. Turpinājumā abi tenisisti uzvarēja geimus pie savām servēm, bet devītajā geimā spāņu tenisistam tomēr izdevās nobreikot Gulbi un nākamajā geimā sīvā cīņā pielikt punktu setam.

Otrā seta sākumā abiem tenisistiem bija iespēja uzvarēt geimu pie pretinieka serves, taču tas izdevās tikai Gulbim, kurš ceturtajā geimā panāca 3-1, bet sestajā geimā vēlreiz lauza Granoljersa servi (5-1), ieliekot drošus pamatus uzvarai setā.

Trešajā setā spānis jau bija salauzts un Gulbis to izmantoja, divreiz laužot pretinieka servi un izvirzoties vadībā ar 4-0, bet turpinājumā nosargājot iekrāto pārsvaru.

Turnīra otrajā kārtā Gulbis spēkosies ar labi zināmo Vācijas tenisistu Tomiju Hāsu, kurš izlikts ar pirmo numuru un pirmajā kārtā ir brīvs.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu