Gulbis: pirms fināla līdz vēlai naktij spēlēju datorspēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc triumfa Delrejbīčas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis atzina, ka naktī pirms finālmača pret Ivo Karloviču nav varējis aizmigt.

Gulbis izteicās, ka no viņa sekmīgā snieguma visas nedēļas laikā nebūtu bijusi jēga, ja viņš nebūtu uzvarējis finālmačā. «Es nezaudēju nevienā setā, bet neuzskatīju to par lielu sasniegumu. Tomēr titula iegūšana, manuprāt, ir liels sasniegums. Es jutos labi. Man patika spēlēt finālā.»

«Visā, ko izdaru tenisā, esmu pirmais valstī,» norāda Gulbis. «Es biju pirmais ATP ranga 300 spēcīgāko vidū, pirmais labāko 200, pirmais labāko simtniekā. Ceru, ka pēc mana snieguma Latvijā arvien vairāk bērni pievērsīsies tenisam.»

Latvietis ar smaidu atzina, ka naktī pirms fināla nav varējis aizmigt līdz plkst. 2.30. «Es spēlēju «Play Station» līdz 2.30 rītā. Es nogalināju visus - braukājos ar mašīnām.»

Par izcīnīto uzvaru Gulbis nopelnīja 250 reitinga punktus un ATP rangā šonedēļ pacēlās uz 45. vietu, kas tikai par septiņām pozīcijām atpaliek no viņa karjeras rekorda. Par panākumu latvietis saņems arī 75 700 ASV dolāru (39 136 latus) un jaunu «Porsche» automašīnu.

«Šim ir jābūt viņa izlaušanās gadam,» uzskata Karlovičs, kuram tieši svētdien bija dzimšanas diena. Horvāts ar smaidu pateicās Gulbim par viņam sagādāto dāvanu.

«Viņš šodien spēlēja lieliski. Ikreiz, kad viņa rakete pieskārās bumbiņai, sitiens bija neticams,» atzina viens no pasaulē garākajiem tenisistiem un pats spēcīgākais servētājs. «Ir grūti spēlēt pret viņu. Garīgi tev šķiet, ka viņš tūlīt pieļaus kļūdu, tomēr viņš tās vairāk nemaz tik daudz nepieļauj.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu