Gulbis zaudē Romas «Masters 1000» turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis šodien piedzīvoja zaudējumu Romas «Masters 1000» sērijas turnīra kvalifikācijas sacensību pirmās kārtas mačā.

Šobrīd ATP ranga 80. vietā esošais Gulbis ar 6-4, 3-6 un 6-7 (4:7) piekāpās kolumbietim Santjago Hiraldo, kurš pasaules rangā ieņem 53. pozīciju un kvalifikācijā izlikts ar ceturto numuru, līdz ar to Gulbis turnīru noslēdza bez nopelnītajiem ATP ranga punktiem.

Lai kvalificētos pamatsacensībām, tenisistiem ir jāuzvar divās kvalifikācijas turnīra cīņās.

Kā ziņots, trešdien Gulbis piedzīvoja zaudējumu Romas «Challenger» turnīra vienspēļu pamatsacensību otrās kārtas mačā, ar 2-6, 6-3 un 4-6 piekāpjoties polim Ježijam Janovičam.

Gulbis «Challenger» turnīrā startēja spēļu prakses iegūšanas nolūkos. Jau pēc divām nedēļām sāksies Francijas atklātais čempionāts, un līdz tā noslēgumam latvietim jāaizstāv 55 ATP ranga punkti. Pēc Parīzes turnīra noslēgsies kvalifikācija Londonas olimpiskajām spēlēm, tāpēc tuvākajās nedēļās viņam ir ļoti svarīgi nospēlēt sekmīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu