Gulbja un Juškas uzvaras atnes panākumu pret Ungāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas otrās grupas otrās kārtas mačā šodien uzvaru svinēja Latvijas tenisists Ernests Gulbis, bet dienas otrajā mačā pie panākuma tika arī Andis Juška.

Gulbis, kurš ATP rangā ieņem 80. vietu, trīs setu cīņā ar rezultātu 6-4, 6-3, 6-3 uzvarēja Ungārijas tenisistu Atilu Balāšu (450.) un līdz ar to rezultāts kļuva neizšķirts 2-2.

Dueļa uzvarētājs noskaidrojās vēlāk, kad izšķirošajā, piektajā cīņā laukumā devās Andis Juška un Mārtons Fučovičs. Juška, kurš rangā ieņem 408. vietu, bija pārāks ar 7-6 (10:8), 7-6 (7:2), 6-4 un palīdzēja Latvijas komandai uzvarēt ar 3-2.

Jau ziņots, ka piektdien Latvijas tenisisti piedzīvoja divas neveiksmes un nokļuva zaudētājos ar 0-2, bet sestdien tika izcīnīta pirmā uzvara.

Izšķirošajā, trešajā, kārtā Latvijas komanda spēkosies ar Ukrainas tenisistiem, kuri jau nodrošinājusi panākumu pret Kipru, bet ungāriem Deivisa kausa sezona ir noslēgusies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu