Gundars Bērziņš: reformators var būt Ķīlis, Zatlers ir stagnāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atšķirībā no Roberta Ķīļa, eksprezidentam Valdim Zatleram ideju nav, bet savu partiju Zatlers nosaucis par reformu pariju. «Reformators varētu būt Ķīlis, bet Zatlers ir pilnīgs stagnāts,» tā sarunā ar laikrakstu «Neatkarīgā» sacīja Tautas partijas vecbiedrs, šobrīd zemnieks un politikas konsultants Gundars Bērziņš.

«Robertam Ķīlim ideju ir pārpārēm. Ķīļa ēverģēlībām par to, ka pensionāriem jāmaksā pabalsti, var piekrist un var nepiekrist, bet viņam ir idejas. Zatleram ideju nav. Zatlers savu partiju nosaucis par reformu partiju. Latvijas politikā ieviesusies mode saukt lietas tām neatbilstošos vārdos,» sacīja Bērziņš.

Kā piemēru viņš minēja melna saukšanu par baltu vai par saukšanu «Vienotību» partiju kopu, kurai ir viss, izņemot šo vienotību.

«Reformators varētu būt Ķīlis, bet Zatlers ir pilnīgs stagnāts. Viņam ar reformām nav nekāda sakara. Viņš tik bieži lieto reformas vārdu, ka beigu beigās jau ir diskreditējis reformas jēgu,» tā norādīja Bērziņš.

Viņš sacīja, ka tad, ja Zatlers savu partiju sauktu par Zatlera veco stagnātu partiju, nosaukums atbilstu partijas saturam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu