Gustavo ar video starpniecību izsludina papildkoncertu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Gustavo repertuāra koncertu sērijā 4.februārī koncertzālē «Palladium» notiks Arstarulsmirus - iepriekš zināms kā Gustavo - papildkoncerts, informēja koncerta rīkotāju pārstāvis Gundars Strazdiņš.

Papildkoncerts notiks Gustavo repertuāra pēdējo koncertu sērijā. Februāra koncertos mūziķis uzstāsies ar līdzīgu sastāvu, kāds tas bija Pilsētas portāla koncertsērijā 2011.gadā - vokālu trio, stīgu kvartetu, taustiņiem, ģitāru, kontrabasu, klarneti, vibrafonu, sitamajiem instrumentiem, perkusijām un DJ ar skreča partijām un specefektiem.

Klausītājiem būs iespēja dzirdēt plaša spektra repertuāru stilistikas ziņā, jo vakara gaitā mīsies tas, ko līdz šim Gustavo izpildījis festivālos un lielkoncertos - aktīvākas kompozīcijas ar izteiktiem hip hop ritmiem, kā arī «Pilsētas portāla» mūzika, kur vairāk dominē melodiskums.

Jau ziņots, ka Arstarulsmirus organizē pēdējos Gustavo repertuāra koncertus. 2014.gada 4.februārī līdz 8.februārī koncertzālē «Palladium» Koncertos dzīvā sastāva pavadījumā mūziķis izpildīs kompozīcijas no albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa» un «Pilsētas Portāls», kā arī vairākus līdz šim nedzirdētus skaņdarbus.

Mūziķis turpmāk izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu, par prioritāti izvirzot jaunas daiļrades veidošanu, savukārt Gustavo kā skatuves tēls tikšot ierakstīts Latvijas mūzikas vēstures lapās.

  • Biļetes uz Gustavo repertuāra pēdējiem koncertiem pieejamas «ekase.lv» un TC «Spice» informācijas centrā.
  • Komentējot Gustavo daiļrades cienītāju interesi par pēdējiem koncertiem, Arstarulsmirus stāstīja, ka gatavojoties koncertiem un strādājot pie repertuāra un scenogrāfijas, lai koncerti būtu neizmirstami, sirsnīgi un pacilājoši.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu