Gustavo: Šobrīd nespēju ar Putinu savienoties astrāli (162)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Krakops/LETA

Partijas «Skaistā nākotne» viens no dibinātājiem muziķis Gustavo par Krievijas pankgrupas «Pussy Riot» dalībniecēm piespriesto sodu izsakās izvairīgi un tēlaini. Viņš meitenēm noteikti «piedotu un nodarbotos ar audzināšanu».

Par to mūziķis un jaunās partijas dibinātājs pastāstījis intervijā žurnālam «Ir».

Uz jautājumu, vai Gustavo šķiet nodarījumam atbilstošs divu gadu cietumsods «Pussy Riot» dalībniecēm, viņš atbild tēlaini: «Kad tu izskrien ar sarkanām apenēm arēnā un tev sāk nesties pakaļ bullis, baigi jocīgi jautāt tajā brīdī - kāpēc tu man brūc virsū? Krievijas valdībai arī savas bailes. Viņas provocēja un galīgi nerēķinājās ar tām sekām, kas var notikt. Un, lūk, ir rezultāts.»

Uz žurnālista norādi, ka par nodarīto piespriests divu gadu cietumsods, mūziķis atbild, ka saprot, kāpēc šāds sods piemērots un secina, ka «viņas ir dullas», bet par Putina lēmumu nevarot spriest, jo nevarot ar viņu «savienoties astrāli»…

«Es saprotu to pozīciju, no kuras tas sods tika piemērots, un tas ir viscaur ar bailēm saistīts. Skaidrs, ka varbūt principā būtu normāli saprast, ka viņas ir dullas, un piedot. Viņas ir dullas un absolūti, man liekas, nerēķinās vispār, kas varētu notikt. Ja tu jautā man - es viņām piedotu un nodarbotos ar audzināšanu,» saka Gustavo.

«A Putins lemj ar savām motivācijām. Es ar viņu šobrīd nevaru savienoties astrāli. Turklāt Latvijā arī bāž cilvēkus cietumā absolūti bez nekāda pamatojuma,» secina Gustavo.

Komentāri (162)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu