Hadamčiks turpinās darbu ar Čehijas izlasi līdz Soču OS

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čehijas hokeja izlases galvenais treneris Aloizs Hadamčiks pagarinājis līgumu par valstsvienības trenēšanu līdz 2015. gadam.

Līdz ar to Hadamčika vadībā Čehijas izlase piedalīsies 2014. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos, kā arī 2015. gada pasaules čempionātā, kas risināsies tieši Čehijā.

Pirmo reizi par Čehijas valstsvienības galveno treneri Hadamčiks strādāja laikā no 2005. līdz 2007. gadam. 2006. gadā Turīnas olimpiskajās spēlēs čehi Hadamčika vadībā izcīnīja bronzas godalgas, bet 2006. gada pasaules čempionātā, kas notika Rīgā, viņš kopā ar Čehijas izlasi ieguva sudraba medaļu.

2010. gadā Hadamčiks atgriezās Čehijas izlases galvenā trenera postenī, parakstot līgumu uz diviem gadiem. Toreiz viņš amatā nomainīja Vladimiru Ružičku, bet pagājušā gada pasaules čempionātā Slovākijā čehi izcīnīja trešo vietu.

Šī gada pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Čehijas izlase spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Latviju, Krieviju, Zviedriju, Itāliju, Vāciju, Norvēģiju un Dāniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu