Hamiltonam uz galda plāno nolikt līgumu par 100 miljoniem mārciņu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komanda «McLaren-Mercedes» plāno piedāvāt jaunu ilgtermiņa līgumu vienības britu braucējam Lūisam Hamiltonam, vēsta britu laikraksts «The Sun».

Pašreizējā Hamiltona vienošanās ar «McLaren-Mercedes» beigsies šā gada beigās, taču komanda plāno piedāvāt viņam jaunu līgumu uz pieciem gadiem, kuru laikā Hamiltons saņems 100 miljonus mārciņu (87,7 miljonus latu).

Pirms pieciem gadiem Hamiltons ar «McLaren-Mercedes» komandu parakstīja līgumu par kopējo summu 75 miljoniem mārciņu (65,7 miljoniem latu).

Līdz ar to pēc jaunā līguma nosacījumiem 27 gadus vecais Hamiltons saņems par 33 procentiem lielāku algu.

Arī pats Hamiltons, kurš 2008. gadā kļuva par pasaules čempionu, jau izteicis vēlmi palikt «McLaren-Mercedes» komandā.

Šā gada pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc pieciem posmiem Hamiltons ar 53 punktiem ieņem trešo vietu, bet otrs «McLaren-Mercedes» vienības britu pilots Džensons Batons ticis pie 45 punktiem, kas viņam šobrīd dod sesto pozīciju.

Savukārt kopvērtējuma pirmās divas vietas ar 61 punktu ieņem pēdējo divu gadu pasaules čempions Sebastjans Fetels («Red Bull») no Vācijas un spānis Fernando Alonso («Ferrari»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu