Hamiltons ātrākais Malaizijas «Grand Prix» brīvajos treniņbraucienos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta jaunās sezona otrā posma - Malaizijas «Grand Prix» - otrajos brīvajos treniņbraucienos piektdien ātrāko apļa laiku uzrādīja brits Lūiss Hamiltons no «McLaren-Mercedes» vienības.

Hamiltons, kurš bija ātrākais arī pirmajos brīvajos treniņbraucienos, savu ātrāko apli veica minūtē un 38,172 sekundēs, bet par 0,361 sekundi no viņa atpalika septiņkārtējais pasaules čempions vācietis Mihaels Šūmahers no «Mercedes GP» vienības, kurš pirmajos treniņos bija ceturtais.

Trešajā pozīcijā ierindojās Hamiltona komandas biedrs un tautietis Džensons Batons, kurš pirmajos treniņos bija tikai devītais, ceturtais bija vācietis Niko Rosbergs no «Mercedes GP» vienības, piektajā vietā ierindojās austrālietis Daniels Rikjardo no «Toro Rosso», bet pirmo sešinieku noslēdza «Ferrari» komandas spāņu pilots Fernando Alonso.

Tikmēr abi «Red Bull» piloti - austrālietis Marks Vēbers un iepriekšējo divu sezonu pasaules čempions vācietis Sebastjans Fetels - ieņēma attiecīgi septīto un desmito pozīciju.

Sestdien notiks pēdējā treniņu sesija, kā arī kvalifikācija, bet sacīkstes norisināsies svētdien plkst.11 pēc Latvijas laika.

Pretēji iepriekš paustajai iecerei, Malaizijas «Grand Prix» izcīņā netiks rīkotas nakts sacīkstes, organizatoriem aizbildinoties ar paaugstinātajām izmaksām un drošības apsvērumiem.

Jau vēstīts, ka sezonas pirmajā posmā - Austrālijas «Grand Prix» izcīņā - uzvaru pagājušajā nedēļā izcīnīja Batons, otrais bija Fetels, bet trešais palika Hamiltons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu