Hamiltons varētu pamest «McLaren-Mercedes» komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

2008. gada Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Lūiss Hamiltons no «McLaren-Mercedes» komandas varētu vienību pamest, jā tā viņam nespēs sagādāt konkurētspējīgu mašīnu.

26 gadus vecais brits jaunās sezonas trešā posma - Ķīnas «Grand Prix» - treniņbraucienu laikā izteicies, ka viņai lojalitātei pret «McLaren-Mercedes» komandu ir robežas.

«Man ir pietiekami paveicies, ka esmu augstas klases komandā, taču es vēlos tikt pie uzvarām, jo F-1 pilota karjera nav gara,» izteicies Hamiltons. «Vienmēr esmu izbaudījis iespēju braukt šajā komandā un vēlos to turpināt darīt, taču šīs sezonas beigās noteikti pārdomāšu, kādā situācija esmu un kas man apkārt notiek.»

«Ja tu esi vajadzīgajā vietā un tevi viss apmierina, nav vajadzības nekur iet, taču lojalitātei ir savas robežas,» izteicās pilots.

Tiek ziņots, ka «McLaren-Mercedes» ar Hamiltonu un otru komandas pilotu Džensonu Batonu drīzumā cer pagarināt līgumu līdz 2017. gadam, taču pats Hamiltons noliedz, ka tamlīdzīgas sarunas būtu sāktas.

Viņa pašreizējais līgums ar komandu beigsies pēc nākamā gada sezonas. Hamiltons izteicies, ka vislielākās bažas viņam rada mašīnas stabilitāte, ar kuru viņš nespējot tikt galā.

Hamiltons «McLaren-Mercedes» komandu pārstāv kopš savas F-1 pilota karjeras sākuma 2007. gadā.

Sezonas pirmajās divās sacīkstēs Batons ticis pie 26 punktiem, kamēr Hamiltons izcīnījis 22 punktus. Abi «McLaren-Mercedes» piloti kopvērtējumā ieņem attiecīgi 2. un 3. vietu, zaudējot pašreizējam pasaules čempionam Sebastjanam Fetelam no «Red Bull» komandas, kurš izcīnījis maksimāli iespējamos 50 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu