Hārdijs saglabā pasaules čempiona titulu desmitcīņā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV sportists Trejs Hārdijs šodien otro reizi pēc kārtas triumfēja pasaules vieglatlētikas čempionāta desmitcīņas sacensībās.

Viņš desmit sporta veidu summā iekrāja 8607 punktus un apsteidza savu tautieti Eštonu Ītonu par 102 punktiem, bet trešajā pozīcijā ar 8501 punktiem ierindojās Kubas sportists Leonels Suaress.

Amerikānim zelta medaļu garantēja labais sniegums otrās dienas sacensībās, jo pēc pirmās dienas viņš atradās otrajā pozīcijām, Ītonam zaudējot 53 punktus.

Hārdijs svētdienas sacensībās 110 metru barjerskrējienā uzrādīja rezultātu 13,97 sekundes, disku mešanā sasniedza 49,89 metrus, kārtslēkšanā pārlēca 4,80 metrus, kas bija labākais rezultāts, šķēpmešanā šķēpu aizmeta 68,99 metrus tālu un 1500 metru skrējienā distanci veica četrās minūtēs un 45,68 sekundēs.

«Šīs divas dienas bija diezgan nestabilas,» pēc uzvaras teica Hārdijs. «Es nejutu nekādu spiedienu. Biju gatavs un biju ļoti labā formā.»

«Patīkamāk ir nosargāt savu pasaules čempiona titulu, nevis censties to izcīnīt,» atzina sportists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu