Helēna Bonema Kārtere iemācījusies aptīrīt kabatas (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Angļu aktrise Helēna Bonema Kārtere atklāja, ka, gatavojoties lomai gaidāmajā filmā «Les Miserables» («Nožēlojamie»), esot kļuvusi par «diezgan labu» kabatzagli.

«Tas ir «Nožēlojamo» dēļ,» laikrakstam «Daily Mail» pastāstīja 46 gadus vecā aktrise. «Es tēloju Tenardjē kundzi. Viņa nav labs cilvēks, un es iemācījos aptīrīt kabatas. Es esmu diezgan laba kabatzagle.»

«Tas gan nav talants, varbūt vienīgi blakusdarbs,» viņa joko. «Es varu pateikt, kas katram cilvēkam kabatās.»

Aktrise pareizi noteica intervētāja mobilā telefona marku, ko viņš nēsāja žaketes krūšu kabatā, kā arī norādīja, kur tas glabāja savu maku.

Bonemai Kārterei ir divi bērni no ilglaicīgā partnera kinorežisora Tima Bērtona. Viņa uzskata, ka esot kļuvusi interesantāka, kopš sāka satikties ar animācijas filmas «Frankenweenie» («Frankenkrancis») veidotāju.

«Jauki, ja tevi sauc par mistisku. Taču par mums teiktas arī daudzas citas lietas, piemēram, ka mēs esot nekārtīgi, slikti ģērbjamies un tamlīdzīgi. Savulaik manu fotogrāfiju pat uzlika uz žurnāla vāka, un tajā bija vesels raksts par to, cik neforša un nestilīga es esmu. Taču tas bija pirms attiecībām ar Timu. Acīmredzot viņš mani ir padarījis foršu. Mēs esam «nedaudz ķertais pāris»,» viņa teica.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu