Hemiltons nosargā uzvaru Ungārijā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta Ungārijas «Grand Prix» izcīņā šodien triumfēja «Mercedes» britu pilots Lūiss Hemiltons, kurš sestdien bija ātrākais arī kvalifikācijas sacensībās.

Otro vietu Hungaroringas trasē izcīnīja «Lotus» somu pilots Kimi Raikonens, bet trešo vietu ieguva kopvērtējuma līderis Sebastjans Fetels no «Red Bull» komandas.

Ceturtajā vietā šodien finišēja Marks Vēbers («Red Bull»), piektais bija Fernando Alonso («Ferrari»), bet sestajā vietā ierindojās Romēns Grožāns («Lotus»). Tāpat punktus iebrauca arī Džensons Batons («McLaren»), Felipe Masa («Ferrari»), Serhio Peress («McLaren») un Pastors Maldonado («Williams»).

Tikmēr 66. aplī formulas dzinēja problēmu dēļ no sacensībām bija spiests izstāties uzvarētāja komandas biedrs Niko Rosbergs («Mercedes»).

Pasaules čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ar 172 punktiem saglabā Fetels, 134 punkti ir Raikonenam, bet 133 punkti ir Alonso rēķinā. Ceturtajā vietā ar 124 punktiem ir Hemiltons, 105 punkti ir Vēberam, bet 84 punkti ir Rosberga kontā.

Nākamais posms - Beļģijas Lielās balvas izcīņa - Spā trasē risināsies pēc četrām nedēļām.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu