Hidinks tomēr varētu pamest Krievijas izlases galvenā trenera amatu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pretēji iepriekš izskanējušajai informācijai Krievijas izlases galvenais treneris Gūss Hidinks tomēr pēc sava līguma beigu termiņa šā gada vasarā varētu pamest pašreizējo darba vietu.

Iemesls šādai rīcībai ir saistīts ar Krievijas Futbola federācijas vēlmi atrast izmaksu ziņā lētāku speciālistu.

«Cik mums ir zināms, kandidāts Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatam [Sergejs] Firsenko gatavojas apstiprināt šajā amatā citu kandidātu, kurš federācijai izmaksātu lētāk. Tuvākajā laikā mēs dosimies uz Maskavu, lai šo jautājumu noskaidrotu,» atklāja Hidinka aģents Kiss van Nuvenhezens.

Jau ziņots, ka iepriekš par Hidinka pakalpojumiem interesi izrādīja tādi klubi kā Mančestras «Manchester City», «Liverpool FC» un Turīnas «Juventus», taču visreālākā šāda scenārija gadījumā varētu būt nīderlandiešu speciālista pārcelšanās uz Londonas «Chelsea», kur 63 gadus vecais treneris patlaban ieņem tehniskā direktora vakanci.

Pēc Krievijas Futbola federācijas ģenerāldirektora Alekseja Sorokina teiktā, pašreizējā Hidinka darba alga pēc nodokļu nomaksas ir septiņi miljoni eiro gadā (4,9 miljoni latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu