HK «Rīga» izcīna otro uzvaru turnīrā Čerepovecā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas jauniešu hokeja komanda «Rīga» šodien izcīnīja uzvaru ceturtajā Krievijas pilsētā Čerepovecā notiekošā pārbaudes spēļu turnīra mačā.

Aizvadītajā cīņā HK «Rīga» komanda ar rezultātu 5:3 pārspēja vietējo komandu «Severstaļ 94-95».

Kā ziņots, pirmajā cīņā Latvijas klubs ar 2:3 piekāpās citam vietējam Čerepovecas klubam «Almaz», otrajā spēlē ar 2:0 uzvarēja Balašihas MVD komandu, bet trešajā mačā ar 2:5 zaudēja Sanktpēterburgas klubam «Serebrjanije ļvi».

Pašlaik HK «Rīga» turnīra kopvērtējumā sešu komandu konkurencē ieņem ceturto vietu. Turnīra noslēgumā «rīdzinieki» trešdien tiksies ar Mitišču «Mitiščinskije atlanti» komandu.

Šis turnīrs Latvijas klubam ir kā gatavošanās posms otrajam Pasaules kausa izcīņas turnīram jauniešu komandām, kas no 18. līdz 26. augustam tiks organizēts Omskā.

Šajā turnīrā HK «Rīga» sacentīsies vienā apakšgrupā ar Zviedrijas spēcīgāko jauniešu klubu «Linkopings», Ontario hokeja līgas (OHL) klubu Sadberi «Wolves» (Kanāda), Somijas čempioni Helsinku IFK (HIFK) un Dānijas jaunatnes hokeja izlasi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu