HK «Rīga» kapitulē vēlreiz, sērijā 0-2 (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas otrās kārtas sērijas otrajā spēlē HK «Rīga» viesos ar 2:6 piekāpās Maskavas «Krasnaja armija». 

Pirmajā trešdaļā divus vārtus mājinieku labā guva Nikolajs Prohorkins, kurš šosezon bija viens no Maskavas CSKA līderiem KHL, bet otrā perioda sākumā viņš noformēja hat-trick.

Otrās trešdaļas 8. minūtē Edgars Siksna vairākumā samazināja rezultāta starpību, jau pēc 45 sekundēm atkal precīzs bija Prohorkins, bet pēc minūtes Nikolajs Jeļisejevs vēlreiz ļāva «rīdziniekiem» pietuvoties līdz divu vārtu starpībai. Tomēr trīs minūtes līdz otrā perioda beigām Igors Fefelovs panāca 5:2 «Krasnaja armija» labā.

Pēdējās trešdaļas ievadā 5+20 minūšu sodu līdz spēles beigām saņēma Sergejs Stecenko, taču «rīdzinieki» vairākumā spēlēja tikai minūti, jo četur minūšu noraidījumu vienlaikus bija saņēmis arī Rodrigo Ābols. Nepilnas septiņas minūtes līdz mača beigām Aleksandrs Timirjovs iemeta sestos vārtus, uzstādot spēles galarezultātu.

Atgādinām, ka sērijas pirmajā mačā ceturtdien Maskavā laukuma saimnieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar 7:2.

Sērijas trešā spēle risināsies pirmdien «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu