HK «Rīga» pārbaudes turnīru Čerepovecā sāk ar neveiksmi pret mājiniekiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas jauniešu hokeja komanda «Rīga» piektdienas vakarā ar zaudējumu sāka dalību pārbaudes spēļu turnīrā Krievijas pilsētā Čerepovecā.

Turnīra pirmajā mačā HK «Rīga» komanda ar 2:3 (1:0, 1:1, 0:2) piekāpās vietējam Čerepovecas «Almaz». Latvijas kluba rindās ar precīziem raidījumiem izcēlās Lauris Rancevs un Rihards Bukarts.

Turnīra turpinājumā HK «Rīga» tiksies arī ar Balašihas MVD, Sanktpēterburgas «Serebrjanije ļvi», Čerepovecas «Severstaļ 94-95» un Mitišču «Mitiščinskije atlanti» komandām.

Šis turnīrs Latvijas klubam ir kā gatavošanās posms otrajam Pasaules kausa izcīņas turnīram jauniešu komandām, kas no 18. līdz 26. augustam tiks organizēts Omskā.

Šajā turnīrā HK «Rīga» sacentīsies vienā apakšgrupā ar Zviedrijas spēcīgāko jauniešu klubu «Linkopings», Ontario hokeja līgas (OHL) komandu Sadberi «Wolves» (Kanāda), Somijas čempioni Helsinku IFK (HIFK) un Dānijas jaunatnes hokeja izlasi.

HK «Rīga» pagājušajā sezonā nespēja pārvarēt Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sēriju, kurā ar 2-3 piekāpās «Mitiščinskije atlanti» hokejistiem. Turklāt šajā turnīra fāzē Latvijas komanda zaudēja Mitišču hokejistiem jau otro gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu