HK «Rīga» pārspēj kanādiešus un izcīna piekto vietu Pasaules kausā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pasaules kausa izcīņā jauniešiem šodien mačā par piekto vietu HK «Rīga» ar 3:2 uzvarēja Ontario hokeja līgas (OHL) komandu Sadberi «Wolves», kas turnīrā triumfēja pagājušajā gadā.

Spēles 10. minūtē «rīdziniekus» skaitliskajā vairākumā vadībā izvirzīja Daniels Riekstiņš, bet otrās trešdaļas vidū ar vārtu guvumiem apmainījās Edgars Siksna un Nikolā Bptists - Latvijas komanda atkal realizēja vairākumu, taču pēc divām minūtēm kanādieši guva vārtus, spēlējot mazākumā.

Trešā perioda sākumā Artūrs Ševčenko vairākumā panāca 3:1, bet trešdaļas vidū Metjū Kampanja nerealizēja soda metienu. Lai gan trīs minūtes un 13 sekundes līdz finālsvilpei Čads Tibodo samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, atlikušajā laikā HK «Rīga» tomēr nosargāja pārsvaru.

Atgādinām, ka apakšgrupu posmā HK «Rīga» ar 5:2 pieveica Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) komandu Dubjūkas «Fighting Saints», ar 3:6 zaudēja mājiniekiem Omskas «Omskije jastrebi» un ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Čehijas komandu Vitkovices «Steel».

«Rīdzinieki» apakšgrupā ieņēma trešo vietu, tādējādi nācās aizvadīt spēli par piekto vietu turnīrā ar otras apakšgrupas trešās vietas ieguvējiem «Wolves».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu