HK «Rīga» pirmajā spēlē smagi zaudē «Russkije vitjazi» komandai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē šodien HK «Rīga» savā laukumā ar 3:6 zaudēja Haralda un Zigurda Podziņa pārstāvētajai Čehovas «Russkije vitjazi». 

Mača 9. minūtē skaitliskajā vairākumā «rīdziniekus» vadībā izvirzīja Artūrs Kuzmenkovs, tomēr pirmās trešdaļas turpinājumā Artjoms Švecs-Rogovojs, Jevgeņijs Količevs un Iļja Kļauzovs panāca 3:1 viesu labā.

Otrās trešdaļas vidū Iļja Hohlovs guva ceturtos vārtus «Russkije vitjazi» labā, bet jau pēc nepilnām divarpus minūtēm Kirils Galoha samazināja rezultāta starpību.

Pēdējās 20 minūtēs Artjoms Osipovs un Jevgeņijs Gricenko guva vēl divus vārtus Krievijas komandas labā, nodrošinot viesiem pārliecinošu uzvaru, bet 28 sekundes līdz finālsirēnai Galoha vienus vārtus atspēlēja.

Jāpiebilst, ka mača izskaņā cīņa uz ilgu laiku tika apturēta, jo ledus halles personāls mainīja pārsisto aizsargstiklu, kurš bija cietis pēc Edgara Siksnas mestās ripas.

MHL Rietumu konferences kopvērtējumā HK «Rīga» ar 72 punktiem 35 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Trešdien abas komandas turpat, «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos aizvadīs vēl vienu savstarpējo maču.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu